Powerall – Woocommerce plugin installatie

N.B. installeren/koppelen/testen van de plugin is bij de prijs inbegrepen. Wij nemen nadat u de plugin gekocht en afgerekend heeft contact met u op voor het installeren.

Voor het correct functioneren worden Woocommerce BTW tarieven, betaalcondities en verzendwijzen via het ID gekoppeld aan de betreffende tarieven in Powerall. Uw Powerall consultant kan dit voor u verzorgen of u daarbij begeleiden. Naast deze instellingen dient u over een naam en wachtwoord voor de Powerall API te beschikken.

Bij de aanschaf van de plugin heeft u per email een factuur ontvangen waarin de licentiecode staat. Deze licentiecode dient er toe om de plugin bij ons te registreren en geeft u recht op updates en support. U dient per website een licentiecode te hebben.

Als u er voor kiest om de plugin zelf te installeren dan dient u toegang te hebben tot FTP. Waarschijnlijk is voor uw hosting abonnement een bestandsbeheer app beschikbaar. Is dat niet het geval dan kunt u ook een filemanager plugin in WordPress installeren.

Zijn de plugin bestanden geupload naar uw website dan kunt u via de pagina “plugins” in het admin gedeelte van WordPress de plugin activeren. De plugin voegt een aantal dingen toe:

Woocommerce -> Betaalwijzen -> Factuur uit Powerall als betaalconditie voor klanten die een account hebben. Dit werkt met betaalcondtie tussen 50 en 60.

Woocommerce -> Tabblad “Powerall” -> invullen van het debiteurnummer voor klanten die geen account hebben maar wel om een factuur vragen.

Instellingen -> Powerall Koppeling -> Instellingen scherm waar u de API inlognaam en het wachtwoord kunt invullen. Klik op “hash genereren” om een versleutelde naam/wachtwoord combinatie te genereren.

Op de tabbladen “BTW”, “Betaalcondities” en “Verzendwijzen” vult u per regel het ID van Powerall in en kiest u de overeenkomstige instelling uit Woocommerce.