Over Teowin

Teowin kan WordPress of Woocommerce uitbreiden zodat die een bedrijfsproces ondersteunt en/of de website koppelen met externe systemen (de Powerall koppeling).

Wij bouwen maatwerk toepassingen om de administratieve processen van onze klanten te stroomlijnen. Delphi leent zich uitstekend voor het maken van (native) Android en iOS apps die gekoppeld kunnen worden aan uw backend software of website. Geen website in een schilletje maar een native app. Die draait op Windows, Android, Linux en iOS. Of we bouwen een webapplicatie (Javascript) die geheel in de browser draait, al dan niet met een backend (WordPress?)

Binnen Delphi zelf ontwikkelen wij ook componenten (de plugins) en we bouwen ook rapporten en rapport-toepassingen. Dat doen we sinds medio 2000 met FastReport. En Teowin is bovendien technical partner van FastReport. We kunnen dus ook rapporten bouwen en aanpassen of naar FastReport omzetten.

30 jaar software en websites bouwen, vormgeven en belettering plakken zorgt voor een hoop achtergrondkennis. En dat zetten we graag voor ú in!

Daarnaast sinds 2013 WordPress plugins en thema’s en de koppeling tussen offline en online kunnen wij voor u verzorgen.

Heeft u maatwerk software of wilt u een maatwerk toepassing voor uw organisatie, die in de cloud of op uw netwerk draait? Neem dan eens vrijblijvend contact op.