Vraagt de groei van jouw online business om maatwerk, vragen klanten om personalisatie of heeft jou bedrijf behoefte aan onderscheidend vermogen?

Of kun je betere producten of diensten leveren met een maatwerk oplossing?

Wat jouw business nodig heeft, is een maatwerk software oplossing.

Een eigen, applicatie, gebouwd om aan jouw functionele wensen en prestatie-eisen te voldoen. Speciaal voor jouw bedrijf op maat gemaakt door een specialistische, technische partij.

Teowin is zo’n partij.

Maatwerk software oplossingen

Bij Teowin tref je 25 jaar ervaring. In deze tijd is er niet alleen aan diverse toepassingen binnen en voor diverse organisaties en gebruikersgroepen gewerkt maar er is ook een hoop ervaring opgedaan met de ontwikkel-technieken. Onze software wordt ingezet voor:

  • Bedrijfsprocessen optimaliseren
  • Efficiëntie van bedrijfsvoering te verhogen
  • Geld en tijd besparen door effectief te automatiseren.

Teowin heeft ervaring met software voor onder andere cursusadministratie, planning, communicatie, orderadministratie, reserveringen, portalen, conversies, webshops, dropshipment e.v.a.

Geen enkele applicatie is hetzelfde. Iedere toepassing wordt gemaakt aan de hand van functionele wensen. Samen met de klant stellen we een lijst van gebruikerswensen op die we vertalen in een functioneel ontwerp.

Wij maken maatwerk oplossingen zowel in Delphi (Windows/Android/iOS) , Android Studio (Android) en in PHP (WordPress, Laravel).

Door te zorgen voor een gedegen ontwerp, weet je vooraf wat er gemaakt wordt, hoe dat werkt en hoe je kunt testen of de oplevering voldoet aan de afspraak.

Betrouwbare applicatie ontwikkeling

Je wilt er op kunnen vertrouwen dat jouw maatwerk oplossing doet waar het voor bedoeld is. En dat het betrouwbaar is.

Zonder bugs of crashes. En mocht er iets mis gaan, wil je dat er deskundige hulp beschikbaar is die het probleem begrijpt en snel oplost.

Bruikbaarheid centraal

Naast het documenteren van functionaliteit besteden we extra aandacht aan het gebruiksgemak. Je automatiseert om fouten en werk te besparen. Daarom wordt de gehele flow uitgewerkt in een technisch plan. Met dat technisch plan wordt software gemaakt dat na zorgvuldig testen opgeleverd wordt.

Verhoogde efficiëntie

Onze maatwerk software oplossingen zijn er op gericht om de efficiëntie van bedrijfsprocessen te optimaliseren. Als ervaren software ontwikkelaar denk we graag met je mee over de mogelijkheden en geven we advies. In overleg identificeren we de bedrijfsprocessen om te automatisere. We kunnen huidige maatwerk applicaties updaten waardoor ze fouten en kosten beperken. Ook kunnen we bestaande oplossingen in een cloud applicatie/webapplicatie onderbrengen.

Maak direct kennis met ons in een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Vul vandaag nog het onderstaand formulier in.